Näytteilleasettajat

Näytä tulokset  
18 Tulosta
  Osasto   504

Feelia Oy

Valmista hyvää – Pyhännältä Useiden vuosikymmenien kokemus elintarvikkeiden kypsentämisestä yhdessä pitkäjänteisen tuotekehitystyön kanssa auttoi meitä kehittämään Feelia-tuoteperheen: täysin valmiit ja kypsät tuotteet, joiden makua rohkenemme väittää ainutlaatuisen hyväksi. Laadukkaat Feelia-tuotteet Food service-ammattilaisille tarjoaa Feelia Oy. Vuonna 2007 Pyhännälle perustetun yrityksen toiminta perustuu autoklaavitekniikan käyttöön elintarviketeollisuudessa.Yritys on toimivan johdon omistama ja kaikki päätökset on helppo tehdä

Tutustu näytteilleasettajaan »
  Osasto   102

Fine Foods Oy LTD

Fine Foodsin tuotevalikoimaan kuuluu aitoja ja korkealaatuisia aasialaisia maustekastikkeita ja -tahnoja, wok-kastikkeita sekä kookosmaitoa ja nuudeleita. Lisäksi valikoimassamme on myös muita korkealuokkaisia maustetuotteita sekä hilloja ja marmeladeja. Oma tuotemerkkimme on SPICE UP! Palvelemme mm. kahviloita, pikaruokaravintoloista, suurkeittiöitä, ravintoloita, tukkuja ja alan teollisuutta sekä vähittäiskauppoja. Tavoitteenamme on palvella asiakkaitamme joustavasti. Ota rohkeasti yhteyttä!

Tutustu näytteilleasettajaan »
  Osasto   608

Heinon Tukku Oy

Heino on vuonna 1899 perustettu perheyhtiö. Tänä päivänä konserniin kuuluvat Heinon Tukku Oy, Uniq Drinks Finland Oy ja Anton & Anton Oy sekä Heinon tytäryhtiö Kalavapriikki Oy. Taattu saatavuus, toimimme valtakunnallisesti, nopea toimitus – Heinon Tukku tarjoaa kaikkea näitä ruoka- ja juoma-alan ammattilaisille! Laajaa tuotevalikoimaamme täydentää elintarvikkeiden ja käyttötavaroiden maahantuonti sekä kala-, liha- ja hevi-tuotteiden

Tutustu näytteilleasettajaan »
  Osasto   404

Jeppo Potatis Ab – Jepuan Peruna Oy

JEPO on perunanviljelijöiden omistama perunanjalostusyhtiö Pohjanmaalta. Tuotantolaitoksemme sijaitsevat Uudessakaarlepyyssä Jepualla, Kauhavan Voltissa ja Huittisissa Satakunnassa. JEPO valmistaa kypsiä ja raakoja perunatuotteita ammattikeittiöiden ja elintarviketeollisuuden käyttöön. Tuotteitamme myyvät valtakunnalliset, elintarvikkeita myyvät keskustukkuliikkeet ja vihannestukut. Tuotteemme valmistetaan kotimaisesta, sopimusviljelijöiden viljelemästä raaka-aineesta.

Tutustu näytteilleasettajaan »
  Osasto   301

Lagerblad Foods Oy

Lagerbladin tarina sai alkunsa vuonna 1998 Helsingin Tukkutorilla kahden keittiömestarin unelmasta. Perinteitä vaalien ja raaka-aineita kunnioittaen olemme valmistaneet jo 20 vuotta suussa sulavaa ruokaa hotellien ja ravintoloiden vaativiin tarpeisiin. Valmistamme pihvit, pyörykät ja piirakat ja täyslihamakkarat sekä kala- ja kasvistuotteet perinteisiä reseptejä noudattaen – ja lopputulos puhuu puolestaan. AIDOSTI AITO Hyvä maku syntyy aidoista raaka-aineista.

Tutustu näytteilleasettajaan »
Vieritä ylös