Duni Oy

Meistä

Valmistamme laadukkaita kattaustuotteita ja ‑tarvikkeita, jotka auttavat sekä ravintoloita, catering-yrityksiä että take away ‑ravintoloita luomaan goodfoodmood-tunnelmaa.

Valikoimaamme kuuluu kynttilöitä ja lisätarvikkeita, lautas- ja pöytäliinoja, lautasia ja tarjoilutuotteita, kuppeja ja laseja, aterimia, rasioita ja kulhoja ammattilaisten käyttöön. Unohtamatta tietenkään Duniform®-pakkausratkaisua.

Lue lisää duni.fi

Korostettu tuote

Duniform – fiksumpi pakkausratkaisu

Nyt 40. juhlavuottaan viettävässä, menestyksekkäässä Duniform®-konseptissa on kyse helppoudesta ja laadusta. Se rakentuu ajatukselle, että hyvä ruoka ansaitsee hyvän pakkauksen. Saat yhdestä pisteestä kaiken, mitä tarvitset työnkulun optimointiin ja asiakastyytyväisyyden varmistamiseen. Kaikki Duniform®-konseptin tuotteet on suunniteltu toimimaan yhdessä. Erinomaisen paikallisen tuen lisäksi saat käyttöösi markkinoiden johtavan valikoiman rasioita, kalvoja, koneita ja luontoystävällisiä materiaaleja. Liittyypä toimintasi valmisruoan myyntiin tai aterioiden kotiin toimitukseen, Duniform® on ihanteellinen ratkaisu, joka voi kasvaa yrityksesi mukana.

Lue lisää »

Uutiset

Työtarjoukset

Ota meihin yhteyttä

Vieritä ylös