Salkari luottaa monikanavaiseen kassa- ja verkkokaupparatkaisuun

Vaasalainen Kultasepänliike Salkari oli 4 vuotta sitten ison päätöksen edessä. Toimitusjohtaja Markus Tuominen valitsi neljästä vaihtoehdosta Winposin ja päätös ei ole kaduttanut. Kultasepänliike Salkari on palveleva perheyritys Vaasan ydinkeskustassa. K

Jaa:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vaasalainen Kultasepänliike Salkari oli 4 vuotta sitten ison päätöksen edessä. Toimitusjohtaja Markus Tuominen valitsi neljästä vaihtoehdosta Winposin ja päätös ei ole kaduttanut.

Kultasepänliike Salkari on palveleva perheyritys Vaasan ydinkeskustassa. Kultasepänliikkeestä löytyy Vaasan monipuolisin valikoima, johon kuuluu laadukkaat koru-, kello- ja lahjatavaramerkit. Salkarilla on käytössään kiinteä kassapiste ja mobiilikassa, jotka molemmat ovat kytkettynä pilvipalvelimeen. Kassajärjestelmään integroitiin 2013 myös Gambit verkkokauppa.

Joustava kassaratkaisu muuttuu ja kasvaa yrityksen mukana

Tärkeimpänä ominaisuutena pidimme kassajärjestelmän helppokäyttöisyyttä. Myös raportointiominaisuudet, varastotoiminnot ja palvelua nopeuttavat pikavalintapainikkeet helpottavat liiketoimintaamme, sanoo Tuominen ja lisää: -Vanhalla kassaratkaisulla varaston inventointi tuotti aina päänvaivaa, säästämme siinä nykyään paljon aikaa ja hermoja.

– Järjestelmän hankkimisessa kannattaa mielestäni katsoa tulevaisuuteen ja miettiä mitä siltä mahdollisesti vaaditaan 5 vuoden kuluttua, jos toiminta laajenee tai vaikka muuttuu. Jos ratkaisua ei ole tarkkaan mietitty, kauppias saattaa joutua jo parin vuoden kuluessa uusimaan järjestelmänsä, toteaa Tuominen ja jatkaa: -Winpos on juuri tässä mielessä joustava. Olen monelle tutulleni suositellut järjestelmää juuri sen modulaarisuuden vuoksi. Jos yrittäjälle tulee tarve lisätä palikoita ei koko järjestelmää tarvitse uusia. Winpos kasvaa yrityksen mukana ja on integroitavissa moniin eri ohjelmistoihin.

Verkkokauppa kivijalkamyymälän rinnalle

Noin kolme vuotta sitten kultasepänliike päätti avata myös verkkokaupan. Pitkän harkinnan jälkeen toimittajaksi valittiin Vaasalainen Gambit. Päätös on osoittautunut Tuomisen mielestä monella tavalla hyväksi. – Projekti toteutettiin sulavasti sekä Winposin että Gambitin puolelta. Tiedonkulku kassajärjestelmän ja verkkokaupan välillä toimii hyvin. Tuotetiedot syötetään ja hintamuutokset tehdään suoraan kassalla, josta ne päivittyvät reaaliaikaisesti verkkokauppaan. Salkarin myynnistä 15% tulee tänä päivänä verkkokaupan kautta ja voimme hoitaa verkkokauppaa samalla kun palvelemme asiakkaitamme myymälässämme.

Oikeiden kumppanien kanssa yhteistyö sujuu saumattomasti

Salkarissa ollaan tyytyväisiä myös yhteistyöhön. – Se toimii loistavasti molempien yritysten kanssa ja apu on aina lähellä. Olemme onnistuneet valitsemaan oikeat kumppanit emmekä ole katuneet päivääkään. Gambit ja Winpos tietävät mitä asiakassuhteen ylläpitäminen tarkoittaa. Mitä tahansa ongelmia tai uusia ideoita meillä vuosien aikana onkaan ollut, olemme saaneet molemmilta asiantuntevaa palvelua.

Yhteystiedot

Lähetä meille viesti

Vieritä ylös