Winpos itsepalvelukassa

Winpos on kehittänyt helppokäyttöisen ja nopean itsepalvelukassan. Itsepalvelukassa lyhentää jonoja ja tarjoaa asiakkaille mahdollisuuden asioida nopeammin esimerkiksi lounasaikaan jolloin ravintolassa on usein ruuhkaa ja asiakkailla kiire. Asiakas tekee

Jaa:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Winpos on kehittänyt helppokäyttöisen ja nopean itsepalvelukassan. Itsepalvelukassa lyhentää jonoja ja tarjoaa asiakkaille mahdollisuuden asioida nopeammin esimerkiksi lounasaikaan jolloin ravintolassa on usein ruuhkaa ja asiakkailla kiire.
Asiakas tekee tilauksen Itsepalvelukassaan valitsemalla kosketusnäytöltä haluamansa aterian. Kun asiakas suorittaa maksun, tilaus siirtyy kassasta suoraan keittiöön. Palvelu nopeutuu ja kassahenkilökunta vapautuu myös muihin tehtäviin. Winpos itsepalvelukassa sopii loistavasti esimerkiksi pikaruokaravintoloihin, kahviloihin tai lounasravintoloihin. Kassanäkymä on erittäin helppokäyttöinen. Värimaailmaa ja painikekuvia tai tekstejä voidaan muokata aina tuotevalikoiman ja yritysilmeen mukaan. Ota yhteyttä ja kysy lisää. Esittelemme Winpos itsepalvelukassan Fastfood & Café & Ravintola messuilla.

Yhteystiedot

Lähetä meille viesti

Vieritä ylös