Winpos joustaa ja kasvaa suositun Friends&Brgrs hampurilaisketjun mukana

Winpos on saanut olla mukana seuraamassa Friends&Brgrs ketjun huimaa kasvua. Fresh Casual ravintola tulee laajentumaan myös jatkossa. Oikealla ratkaisulla ja hyvällä yhteistyöllä päästään huipputuloksiin. Friends&Brgrsin ensimmäinen toimipaikka avattiin

Jaa:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Winpos on saanut olla mukana seuraamassa Friends&Brgrs ketjun huimaa kasvua. Fresh Casual ravintola tulee laajentumaan myös jatkossa. Oikealla ratkaisulla ja hyvällä yhteistyöllä päästään huipputuloksiin.

Friends&Brgrsin ensimmäinen toimipaikka avattiin Pietarsaaressa 2014. Puhtaista kotimaisista raaka-aineista itse alusta asti valmistetut hampurilaisannokset olivat heti menestys. Hampurilaistilauksia tuli satoja päivässä.

-Silloinen kassaratkaisumme tulosti jokaisen tilauksen aina yhdelle kuitille, joka piti kuljettaa keittiöön, ja taas eri valmistusvaiheiden läpi. Tämä voisi toimia pienemmässä paikassa, mutta ei meillä, muistelee Friends&Brgrs ketjun ravintolapäällikkö Isak Fagerholm.

KASSAJÄRJESTELMÄN VAIHTO tuli ajankohtaiseksi, kun ravintola päätti laajentaa toimintaansa. Winposin kanssa oli käyty keskusteluja jo aikaisemmin, ja oli selvää, että kassaratkaisu sopisi yrityksen tarpeisiin.

Projekti käynnistettiin tammikuussa 2016 ja heti helmikuussa otettiin uusi ratkaisu onnistuneesti käyttöön Tampereella. Maaliskuussa Winpos asennettiin Helsinkiin ja huhtikuussa Ouluun. Heinäkuussa Friends&Brgrs perusti ensimmäisen toimipaikkansa Suomen ulkopuolelle, Kööpenhaminaan.

– Winpos pystyi tarjoamaan meille ratkaisun, joka on nopeuttanut ja selkeyttänyt toimintaamme, kehuu Fagerholm.

KEITTIÖN PUOLELLA on käytössä 2 keittiönäyttöä ja 1 keittiökirjoitin. Jokainen työpiste saa tilauksen yhteydessä näytölle tiedon omasta tehtävästään. Kun annos on valmis, alkaa asiakkaalle tilauksen yhteydessä annettu tarjoilukiekko hälyttämään merkkinä siitä, että annos on noudettavissa.

– Tämä systeemi on nopeuttanut toimintaamme erittäin paljon. Pystymme seuraamaan järjestelmän avulla myös toimitusaikaa, mitä pidämme erittäin tärkeänä. Tällä hetkellä odotusaika on noin 6-12 minuuttia sanoo Fagerholm. -Toinen loistava ominaisuus on se, että voimme myydä selkeästi ryhmittäin. Näin taataan, että koko pöytäseurue saa ateriansa samanaikaisesti.

FRIENDS&BRGRSIN KASVU on ollut huima. Puolessatoista vuodessa henkilökunta on kasvanut 7 henkilöstä 140. – Tavoitteenamme on laajentaa Eurooppaan ja avata ensi vuoden aikana 1-3 uutta ravintolaa, kertoo Fagerholm. Yritys hankki marraskuussa rahoitusta laajennukseen osakeannilla, jossa se myi viikon aikana huikeat 40 000 osaketta asiakkailleen ja sai näin uutta pääomaa 980 000 €.

Isak Fagerholm ja Winposin myyntijohtaja Olli-Pekka Vanhanen ovat tyytyväisiä yhteistyöhön. – On helppo lähteä perustamaan uusia toimipaikkoja ja kehittämään ratkaisua entisestään, kun perusmenetelmät ovat hyvin hallussa. Yhteistyömme sujuu hyvin ja tehokkaasti.

Yhteystiedot

Lähetä meille viesti

Vieritä ylös